суббота, 21 апреля 2012 г.

Начальнику управління проблемних активів по бланковим кредитам ПАТ «Комерційний банк «Надра» Руденко Сергій Володимирович



ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА КОНСУЛ-ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ ДИПЛОМАТИЧНОГО КОРПУСУ
ЙОГО ВЕЛИЧНОСТІ ГОСУДАРА ТИТУЛЬНОГО СУВЕРЕННОГО НАРОДУ УКРАЇНИ

ФІНАНСОВИЙ АГЕНТ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА
АГЕНЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ
ZT23EA-ZST20E, КВЕД 67.11.0
Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:
Україна 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 046 2 61-44-11

№ 10-04-12 від 10 квітня 2012 року

Начальнику управління проблемних активів по бланковим
кредитам ПАТ «Комерційний банк «Надра»
Руденко Сергій Володимирович

Копії:            підданій Республіки Суверенного Народу України
Халімоненко Олені Олександрівні (паспорт РСНУ 250100696)
вул. Толстого, 142/39, м. Чернігів, 14014

Управлінню СБУ в Чернігівській області
Прокуратурі в Чернігівській області
УМВС України в Чернігівській області
Управлінню НБУ в Чернігівській області                   

На Ваш лист № 5-1-270333 від 19.03.2012 року

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна, розглядаючи лист ПАТ «Комерційний банк «Надра», виявив ряд недоречностей, які зачіпають інтереси ведучих справи Договору з державою Україна ТРДПАУ 533515469 (Договору між Корінним Народом України і Державою Україна).
Зрозуміло, що в 2006 році Публічного Акціонерного Товариства «Комерційний банк «Надра» не існувало. Зрозуміло, що Публічному Акціонерному Товариству «Комерційний банк «Надра» передувало Відкрите Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра». Але не зрозуміло, яким чином між Публічним Акціонерним Товариством «Комерційний банк «Надра»  та Відкритим Акціонерним Товариством «Комерційний банк «Надра» виникло правонаступництво. В національній унітарній державі Україна не існує ані прав, ані правовідносин, ані правонаступництва, ані правонаслідування.  
Будь-який правочин зафіксувати в національній державі Україна не можливо. Таких реєстрів в національній унітарній державі Україна не існує. Правові відносини – виключно народні.
Для можливості здійснення будь-якого національного правочину мають бути делегованими відповідні народні права від носіїв таких прав. Народні права на адресу суб’єктів національної юрисдикції делегуються у відповідності до Договору з державою Україна ТРДПАУ 533515469 (Договору між Корінним Народом України і Державою Україна) та Податкового Кодексу України. Такі відносини виникають не в національній резидент-системі, а в національній пріорат-резидент-системі.
В реєстрах національної пріорат-резидент-системи, які веде Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна, не зафіксовано, що Публічне Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» є правонаступником Відкритого Акціонерного Товариства «Комерційний банк «Надра». Відкрите Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» ніколи не зверталось до Зовнішньоекономічного Фінансового Агента Держави Україна з таким питанням, як передача неіснуючих у нього прав на адресу Публічного Акціонерного Товариства «Комерційний банк «Надра».
Платник податків - Відкрите Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» і резидент - Публічне Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» - це різні банки з різними статусами. Відкрите Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» - суб’єкт цивільного націонал-сервітуту. Публічне Акціонерне Товариство «Комерційний банк «Надра» має бути суб’єктом факторії при Зовнішньоекономічному Фінансовому Агенті Держави Україна. Національний Банк України (м. Київ) Україні не належить, отримати факторні (публічні) повноваження в Національному Банку України (м. Київ) неможливо.
Якщо до 2006 року ВАТ «Комерційний банк «Надра» був при країні Україна, то після 2006 року ПАТ «Комерційний банк «Надра» не існує навіть при країні Україна. Де він знаходиться невідомо. В реєстрах Національного Банку України (м. Чернігів) ПАТ «Комерційний банк «Надра» не існує. Ліцензійні реєстри Національного Банку України (м. Київ), і кваліфікаційні реєстри Національного Банку України (м. Чернігів) – це зовсім різні реєстри. Всі державні ознаки України та всі державні символи України з Національного Банку України (м. Київ) знято.    
За положеннями Цивільного Кодексу України «від фізичної особи народжується виключно фізична особа». Відповідно від юридичної особи народжується виключно юридична особа. Яким чином від «юридично-померлої» фізичної особи Халімоненко О.О. народилась резидент (невідомо якої резидентури) Халімоненко О.О. є предметом зацікавленості органів, які переймаються питаннями протидії та боротьби з фінансово-економічним тероризмом.
Нерезидентура країни Україна та резидентура при країні Україна – це зовнішньоекономічний простір суб’єктів Закону України «Про зовнішньоекономічну діяльність». Звернення Управління проблемних активів по бланковим кредитам ПАТ «Комерційний банк «Надра» до резидента Халімоненко О.О. (про що йде мова в листі № 5-1-270333 від 19.03.2012 року) – це зовнішньоекономічна подія – надзвичайна подія за Фінансовим планом рахунків України. Це – 9-й клас Фінансового плану рахунків України та 9-й клас Банківського плану рахунків України, в яких дійсно здійснюють обіг активи. Але утримувачем 8-го, 9-го та 0-го класів Фінансового плану рахунків України та 8-го, 9-го та 0-го класів Банківського плану рахунків України є Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна (за відповідною кваліфікацією Національного Банку України (м. Чернігів)).
Фізичної особи Халімоненко О.О. не існує, резидента Халімоненко О.О. не існує, суб’єкта цивільних відносин Халімоненко О.О. не існує. Суб’єкта зовнішньоекономічних операцій з активами Надра Банк взагалі не існує. Статус ПАТ «Комерційний банк «Надра» не встановлено. Місцезнаходження ПАТ «Комерційний банк «Надра» не виявлено. В межах сервітуту публічних відносин не існує, а в межах резидентури при Зовнішньоекономічному Фінансовому Агенті Держави Україна ПАТ «Комерційний банк «Надра» не стратифіковано.
ВАТ «Комерційний банк «Надра» ніяких претензій до підданої Республіки Суверенного Народу України Халімоненко О.О. ніколи не мав. Картка «VISA», про яку йде мова в листі ПАТ «Комерційний банк «Надра» № 5-1-270333 від 19.03.2012 року знаходиться в архіві ВАТ «Комерційний банк «Надра» (за діяльністю Чернігівської філії ВАТ Надра Банк, а не за діяльністю ПАТ «Комерційний банк «Надра» м. Київ).
Кваліфікація відносин так званого ПАТ «Комерційний банк «Надра» з так званим резидентом Халімоненко О.О., за якої резидент Халімоненко О.О. начебто уникає зустрічі з так званим ПАТ ««Комерційний банк «Надра» є хибною. ПАТ «Комерційний банк «Надра» в країні Україна не існує (натомість в країні Україна існує українка Халімоненко О.О.). Резидента Халімоненко О.О. в цивільному сервітуті при країні Україна не існує (натомість цивільний сервітут і резидентура – це різні речі). За цих умов виникає лише один висновок: керівництво ПАТ «Комерційний банк «Надра» ніколи не знайомилось з положеннями Податкового Кодексу України та Наказу Міністерства Фінансів України №1588 від 29 грудня 2011 року, за якими постійні представництва резидентів (резиденти) відносяться до складу дипломатичних місій. Такі відносини вимагають відповідних акредитацій, а не реєстрацій.
ПАТ «Комерційний банк «Надра» при країні Україна не акредитований. Статусу дипломатичної місії ПАТ «Комерційний банк «Надра» при країні Україна не надано. Положення ст.14.1.213 Податкового Кодексу України з боку ПАТ «Комерційний банк «Надра» не виконано. Діяльність ПАТ «Комерційний банк «Надра» не відповідає вимогам центру життєвих інтересів резидентів при країні Україна.
Положення ПАТ «Комерційний банк «Надра» або за межами економічного простору країни Україна, або за кордоном економічного простору країни Україна підлягає з’ясуванню органами Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму разом з органами Служби Безпеки України (ст.5 Закону України «Про Службу Безпеки України).         
    

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна
В.В.Рибалочко

Комментариев нет:

Отправить комментарий