пятница, 21 сентября 2012 г.

МАЖОРІТАРІЇ єднаймось! ПРОЗОРА УКРАЇНА: Звернення , до зустрічі 27.09


Обращение кандидатов в Народные депутаты Украины

Як люди, яким небайдужа  доля нашої держави,
вважаємо за необхідне публічно висловити наші великі сумніви в тому,
що один незалежний депутат дійсно здатен ефективно впливати на рішення,
що приймаються у сесійній залі Верховної Ради України. У зв’язку з цим, звертаємось до
кандидатів у народні депутати по всіх одномандатних округах України з пропозицією, реалізація
якої здатна докорінно змінити розстановку політичних сил в Україні, та істотно вплинути на хід історії.





Шановні співвітчизники!

Як громадяни нашої країни ми дуже втомилися від нескінченного конфлікту влади та опозиції.  Ми абсолютно впевнені, що сьогодні Україні та її народу потрібно дещо інше – конструктивна ПРОПОЗИЦІЯ. Реальна пропозиція, яка буде відповідати сподіванням абсолютної більшості наших громадян.     Сьогодні багато хто в Україні говорить про  "третю силу". Цією силою можуть стати люди доброї волі  з числа потенційних депутатів-мажоритаріїв, які заради України знайдуть в собі сили піднятися вище бар’єрів партійної належності та містечкових інтересів і, вперше в історії українського парламентаризму зробити один дуже непростий, але вкрай потрібний крок – об’єднати зусилля ще на стадії передвиборчої кампанії та домовитися про скоординовані дії у Верховній Раді України.Тим кандидатам у народні депутати по одномандатних округах, які бажають отримати реальний шанс загальнонародного визнання, ми пропонуємо механізм гнучкої[1] інтеграції в депутатський альянс на базі єдиної програмно-інформаційної платформи «ПРОЗОРА УКРАЇНА», яка  відповідає очікуванням більш ніж 80% виборців. Основою платформи є концепція єдиної програми альянсу, яка передбачає координацію дій по трьох магістральних напрямах законодавчого забезпечення простих, дієвих та максимально прозорих механізмів:

        прямої демократії;

        розподілу суспільних благ;

    радикального обмеження безглуздого та наскрізь корумпованого втручання держави у сферу підприємництва.

    Безумовно, кожен з 225-ти кандидатів-мажорітаріїв, що  увійде до депутатського альянсу «Прозора Україна» отримає можливість бути більш переконливим в очах своїх виборців  під час передвиборчої кампанії. Але це не головне. Погоджена та цілеспрямована законотворча робота депутатського альянсу у Верховній Раді України надасть змогу не тільки незрівнянно ефективніше вирішувати питання одного окремого виборчого округу, але й докорінно змінити на краще долю всього нашого народу.       

Шановні кандидати у народні депутати! Настав час для тих, хто не тільки на словах прагне достойної долі громадянам нашої держави. Час замислитися, що може залишитися від вас у пам'яті майбутніх поколінь.

Дай Боже, щоб не ганьба та сором. 

Ми можемо змінити Україну!

Бути добру!


З повагою,
Коновалов Сергій Миколайович (ОВО № 168)
      Середа Анатолій Миколайович (ОВО № 170)
      Розсоха Володимир Васильович (ОВО № 171)
      Бугрєєв Сергій Іванович (ОВО № 176)
      Дергунов Юрій Юлійович (ОВО № 178)


21 вересня 2012 року

ПРОЗОРА УКРАЇНА: Звернення: Уважаемые кандидаты в Народные депутаты Украины! В ходе конференции , состоявшейся в мае этого года возникла дискуссия на пред...


Уважаемые кандидаты в Народные депутаты Украины!


В ходе конференции, состоявшейся в мае этого года возникла дискуссия на предмет того, способны ли наши политики, выдвигающиеся по одномандатным округам, объединить свои усилия ради блага народа Украины.

        На представителей ПР, КПУ, БЮТ и УДАРа мы особо не рассчитывали, поскольку эти партии по социологическим данным проходят в парламент и, как следствие, их представители, выдвигающиеся по одномандатным округам, в случае попадания в парламент присоединятся к своим партиям (хотя, при всём при этом, препятствий для их участия в альянсе не существует). А вот остальные кандидаты-мажоритарии, в случае их попадания в Верховную Раду окажутся в довольно интересном положении: чтобы реально влиять на ход голосования они будут вынуждены вступать в ситуативные коалиции. Ведь, как известно - "один в поле..." 

Так родился инновационный общественно-политический проект «Мажорітарії всіх округів, єднайтесь!» Ничего подобного в Украине не было!!! Партии объединялись, а вот чтобы мажоритарии, да еще на предвыборной стадии... Такого наша история еще не знала. 

    В качестве объединительной идеи проекта предложена идеологически нейтральная короткая концепция из трёх пунктов, являющаяся квинтэссенцией программ всех кандидатов: то, в чем  солидарны практически все программы (см. раздел "Концепція програми альянсу").

   Исходя из того, что родиной проекта является Харьков, предложение объединиться было направлено в первую очередь кандидатам из 14-ти избирательных округов Харьковской области. Замечательно, что среди харьковских кандидатов нашлись  нормальные и адекватные люди доброй воли, которые готовы договариваться между собой ради будущего нашей страны! Идут переговоры. 

     Мы уверены, что и в других областях есть не менее адекватные  кандидаты в народные депутаты, у которых тоже болит за Украину. 

     Мажоритарии всех округов, не упустите свой шанс сделать реальные шаги, способные изменить ход истории! 




С  уважением,

ИКЦ ИНКО-ЦЕНТР



___________________________________

Комментариев нет:

Отправить комментарий